Donvale Residence

A large central kitchen and dining area with direct access to substantial gardens replaces a series of congested and dysfunctional split level spaces. Circulation through the house is now celebrated, and the careful selection of materials, combined with deft cabinetry details create a vivacious space. The material palette of spotted gum timbers and carbonised bamboo carefully integrates the new forms with the existing exposed rustic timbers.

“we absolutely love what you did with the house. We now have a beautiful and functional property that fully integrates with the garden”

Timber Design Awards 2014 Winner - Best Renovation

Shortlisted Houses Awards 2014

Home Beautiful Magazine May 2015

Sunday Age Homestyle August 2014

The Age Spectrum 20 September 2014

 

Back to Residential